Supă De Orez Sălbatic
Supa de orez sălbatic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 305 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, ceapă, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă De Orez Sălbatic, Pudră de porumb cu orez sălbatic, și Pui De Orez Sălbatic.
Instrucțiuni
Topiți untul sau margarina într-o oală mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, țelina și morcovii și sotati timp de 5 până la 10 minute, sau până când ceapa este translucidă și morcovii încep să se înmoaie.
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi. Apoi adăugați bulionul de pui și frunza de dafin. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 1 oră sau până când orezul este fraged, amestecând ocazional.
Adăugați smântâna grea și piureați 2 căni de supă într-un blender sau robot de bucătărie. Întoarceți acest lucru în oală și adăugați puiul. Se amestecă bine și se lasă să se încălzească. Condimentează cu sare și piper după gust.