Supă De Orez Sălbatic
Rețeta Chowder de orez sălbatic poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. O porție conține 399 calorii, 25g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru 1,76 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână fâșii de slănină, făină, orez și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chowder de somon și orez sălbatic, Pudră de porumb cu orez sălbatic, și Chowder De Orez Sălbatic De Pui.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, gătiți slănina până când este crocantă.
Îndepărtați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie.
Scurgeți, rezervând 1 lingură de picături.
Se sotează ceapa în picături până se înmoaie. Se amestecă făina și sarea. Se amestecă treptat în apă și bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa usor.
Se amestecă orezul sălbatic. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Adăugați laptele, brânza, pătrunjelul și slănina; gatiti si amestecati pana se incalzeste si branza se topeste.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru pudră. Chowder poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau puteți merge acasă cu un Chardonnay bogat și untos. Un vin pe care l-ai putea încerca este Nature ' s Revenge Pet Nat ros Euro. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Răzbunarea naturii Pet Nat Rose]()
Răzbunarea naturii Pet Nat Rose
Note de zmeură și fructe de pădure sălbatice cu câteva indicii de grapefruit. După câteva minute, vinul va afișa câteva arome de clementină și piersici albe. Vinul este cu adevărat viu. Vinul este mătăsos și uscat care umple gura (nu există zahăr rezidual), dar fructuozitatea din palat tinde să te facă să gândești diferit – aciditatea este moderată, iar finalul merge pe indicii de gem de smochine cu o mică atingere de sare (ca o briză oceanică).