Supă de năut, șuncă și ciorbă Elvețiană

Supă de năut, șuncă și ciorbă Elvețiană
Năutul lui Neely, șunca și supa Elvețiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 479 calorii, 38g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.97 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, mazăre cu ochi negri, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă de roșii-năut cu orez și Chard elvețian, Năut, fenicul și tocană Elvețiană cu orez brun, și Supă De Lămâie Elvețiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Adăugați slănina într-un cuptor olandez cu fund greu la foc mediu. Se prăjește până se rumenesc, apoi se transferă pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și se rezervă. La același cuptor olandez, adăugați ceapa, usturoiul și morcovul și sotati până când legumele sunt fragede, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați friptura de șuncă și fulgii de ardei roșu și reglați condimentele cu sare și piper negru, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
CondimenteCondimente
Friptură De șuncăFriptură De șuncă
4
Adăugați ciorba elvețiană și sotati până începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
5
Se amestecă bulionul de pui, năutul sau mazărea cu ochi negri și roșiile conservate cu sucurile lor. Aduceți supa la fiert, apoi reduceți focul la foc mic și lăsați să gătească 30 de minute. Gustați pentru condimente și adăugați mai multă sare și piper, dacă este necesar. Stropiți cu niște sos fierbinte și sos Worcestershire. Puneți supa în boluri de servire și presărați fiecare porție cu parmezan și slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Conserve De RoșiiConserve De Roșii
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
Supă De PuiSupă De Pui
NăutNăut
Sos FierbinteSos Fierbinte
CondimenteCondimente
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
MazăreMazăre
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista