Supă de năsturel și mentă cu brânză de capră Crostini
Ciorba de năsturel și mentă cu Crostini de brânză de capră ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.79 pe portie. O porție conține 326 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 34 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână baghetă, năsturel, bulion de legume și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Crest de apă și brânză de capră crostini cu sparanghel, Supă de năsturel și țelină cu crutoane de brânză de capră, și Supă de năsturel cu sfeclă prăjită și cremă de brânză de capră pentru rețete similare.
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.