Supă de nap de mătase și cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați nap de mătase și supă de cartofi. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 87 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 185 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână sare, busuioc, napi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de supă de nap, cartofi și praz, Tofu de mătase și supa Edamame a lui Andrea Nguyen, și tofu de mătase amestecat , cum se face tofu de mătase amestecat Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare sau o caserolă grea, topiți untul până se spumează. Când spuma dispare, adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați napii și cartofii și amestecați pentru a acoperi cu untul.
Adăugați 2 lingurițe de sare, acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Se amestecă bulionul de pui și se aduce la foc mic. Acoperiți parțial și gătiți la foc moderat până când legumele sunt foarte fragede, aproximativ 10 minute.
Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender până când este perfect netedă. Întoarceți supa în oală și condimentați cu sare și nucșoară. Puneți supa în boluri puțin adânci și garnisiți cu busuiocul înainte de servire.