Supă de morcovi și ceapă

Supa de morcovi și ceapă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 137 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți morcovi, sare și piper kosher, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză, Morcov Chutney-morcov ceapa Chutney pentru Idli Dosa - Sud Indian Chutney s, și Supă de morcovi cu Pesto de usturoi de top pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la moale, 10 până la 12 minute.
Adăugați morcovii, bulionul, 1 linguriță de sare și 1/3 linguriță de piper și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți până când morcovii sunt fragede, aproximativ 10 minute. Împărțiți supa între boluri individuale și serviți cu biscuiții, dacă folosiți.