Supă de morcovi și anason stelat
Supa de morcovi și anason stelat ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 374 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână păstăi de anason stelat, sare și piper de mare, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Supă de morcovi cu anason stelat, Supă Cremoasă De Morcovi Cu Anason Stelat, și Supă De Ghimbir De Morcovi Cu Rețetă De Anason Stelat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare.
Adăugați morcovii și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute. Creșteți focul la mare, adăugați bulionul, smântâna și câte un vârf de sare și piper alb și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic până când morcovii sunt foarte fragezi, aproximativ 50 de minute.
Se ia de pe foc și se adaugă anasonul stelar, se acoperă și se lasă la infuzat 20 de minute.
Aruncați anasonul stelar. Pureați supa într-un blender până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper alb și se servește.