Supă de miel și orz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de miel și orz. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 128 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, țelină, orz de perle și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Supă de miel și orz, Supă de miel și orz, și Supă consistentă de miel și orz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Locul gambe în aragaz lent și se adaugă jumătate de morcovi, telina si ceapa.
Se toarnă bulionul, se acoperă și se gătește la foc mic până se înmoaie, aproximativ 8 ore.
Scoateți gambele pe un platou, acoperiți cu folie și refrigerați. Se strecoară lichidul într-un bol mare. Acoperiți și refrigerați timp de 5 ore sau peste noapte. Când lichidul s-a răcit, îndepărtați stratul solid de grăsime care se formează deasupra.
Scoateți carnea din coadă, aruncând toată grăsimea și zgârierea.
Tăiați mielul în bucăți mici.
Turnați lichidul degresat într-un vas mare.
Adăugați morcovii rămași, țelina și ceapa. Se amestecă mielul și orzul. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mare și gătiți până când legumele și orzul sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Condimentează cu sare și piper.
Se presară pătrunjel, dacă se dorește, și se servește fierbinte.