Supă de miel și orz

Supă de miel și orz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de miel și orz. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 128 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, țelină, orz de perle și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Supă de miel și orz, Supă de miel și orz, și Supă consistentă de miel și orz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Locul gambe în aragaz lent și se adaugă jumătate de morcovi, telina si ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Se toarnă bulionul, se acoperă și se gătește la foc mic până se înmoaie, aproximativ 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Scoateți gambele pe un platou, acoperiți cu folie și refrigerați. Se strecoară lichidul într-un bol mare. Acoperiți și refrigerați timp de 5 ore sau peste noapte. Când lichidul s-a răcit, îndepărtați stratul solid de grăsime care se formează deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Scoateți carnea din coadă, aruncând toată grăsimea și zgârierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Tăiați mielul în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
6
Turnați lichidul degresat într-un vas mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați morcovii rămași, țelina și ceapa. Se amestecă mielul și orzul. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mare și gătiți până când legumele și orzul sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
8
Se presară pătrunjel, dacă se dorește, și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Revista