Supă de miel, cârnați și fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de miel, cârnați și fasole. Această rețetă face 8 porții cu 362 calorii, 22g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bulion de pui dezosat, degresat cu grăsimi, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă de șuncă sau fasole de miel, Supă din cămară (: cârnați , fasole și supă de Paste cu spanac), și Supă De Fasole Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați mielul în bucăți de 1 inch.
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați mielul, cimbrul și 1 cană de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute.
Descoperiți și fierbeți la foc mare, amestecând des, până când se formează o peliculă maro pe fundul tăvii, aproximativ 15 minute.
Adăugați 1/3 cană bulion și amestecați pentru a slăbi bucățile rumenite, apoi amestecați des până când mielul se rumeneste ușor, aproximativ 4 minute.
Adăugați bulionul rămas și frunzele de dafin; aduceți la fierbere.
Tăiați 1/4 din blatul de pe capul de usturoi.
Adăugați capul de usturoi în bulion. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți până când mielul este fraged când este străpuns, aproximativ 1 oră.
Cu o lingură pliată, ridicați usturoiul și lăsați-l deoparte. Pentru tigaie, adăugați roșii (inclusiv suc), cârnați și fasole.
Strângeți căței de usturoi din cap și adăugați cuișoare în supă. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți pentru a amesteca aromele, aproximativ 5 minute, amestecând ocazional.
Dacă supa este mai groasă decât vă place, subțire cu puțină apă și fierbeți încă 2 până la 3 minute pentru a amesteca aromele. Se toarnă în boluri sau cani și se adaugă sare și piper după gust.