Supă de miel, cârnați și fasole

Supă de miel, cârnați și fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de miel, cârnați și fasole. Această rețetă face 8 porții cu 362 calorii, 22g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bulion de pui dezosat, degresat cu grăsimi, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă de șuncă sau fasole de miel, Supă din cămară (: cârnați , fasole și supă de Paste cu spanac), și Supă De Fasole Cu Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați mielul în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați mielul, cimbrul și 1 cană de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Descoperiți și fierbeți la foc mare, amestecând des, până când se formează o peliculă maro pe fundul tăvii, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați 1/3 cană bulion și amestecați pentru a slăbi bucățile rumenite, apoi amestecați des până când mielul se rumeneste ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5
Adăugați bulionul rămas și frunzele de dafin; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Tăiați 1/4 din blatul de pe capul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Adăugați capul de usturoi în bulion. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți până când mielul este fraged când este străpuns, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
8
Cu o lingură pliată, ridicați usturoiul și lăsați-l deoparte. Pentru tigaie, adăugați roșii (inclusiv suc), cârnați și fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Strângeți căței de usturoi din cap și adăugați cuișoare în supă. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți pentru a amesteca aromele, aproximativ 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
10
Dacă supa este mai groasă decât vă place, subțire cu puțină apă și fierbeți încă 2 până la 3 minute pentru a amesteca aromele. Se toarnă în boluri sau cani și se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Revista