Supă de mazăre și șuncă împărțită II

Supă de mazăre și șuncă împărțită II
Split Pean și sunca supa II este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 210 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, morcovi, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Supă pentru primăvară: supă de mazăre simplă, ușor de împărțit, Supă De Mazăre Împărțită, și Șuncă și supă de mazăre împărțită.

Instrucțiuni

1
Așezați osul de șuncă într-o oală mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați apă pentru a acoperi, aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și lăsați să fiarbă peste noapte. Se lasă să se răcească și se curăță stocul, aruncând osul, excesul de grăsime și orice cartilaj. Întoarceți orice carne bună de șuncă în oală și readuceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați ceapa, usturoiul și piperul negru măcinat și lăsați să fiarbă timp de 1 oră. Apoi se toarnă mazărea despicată și morcovii și se lasă să se fierbe încă cel puțin 1 oră pentru a permite mazărea să se descompună. Se amestecă bine și se condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Mazăre împărțităMazăre împărțită
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate85
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista