Supă de mazăre și șuncă împărțită II
Split Pean și sunca supa II este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 210 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, morcovi, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Supă pentru primăvară: supă de mazăre simplă, ușor de împărțit, Supă De Mazăre Împărțită, și Șuncă și supă de mazăre împărțită.
Instrucțiuni
Așezați osul de șuncă într-o oală mare la foc mare.
Adăugați apă pentru a acoperi, aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și lăsați să fiarbă peste noapte. Se lasă să se răcească și se curăță stocul, aruncând osul, excesul de grăsime și orice cartilaj. Întoarceți orice carne bună de șuncă în oală și readuceți la fierbere.
Adăugați ceapa, usturoiul și piperul negru măcinat și lăsați să fiarbă timp de 1 oră. Apoi se toarnă mazărea despicată și morcovii și se lasă să se fierbe încă cel puțin 1 oră pentru a permite mazărea să se descompună. Se amestecă bine și se condimentează după gust.