Supa de mazăre împărțită de rozmarin cu chiftele este un fel principal care servește 5. Pentru 1,88 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 29G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 338 calorii. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, piper, mazăre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Supă de mazăre și rozmarin, Supă de mazăre și rozmarin, și Supă de mazăre și rozmarin sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un ceainic mare sau cuptor olandez, călește țelina, ceapa, usturoiul și rozmarinul în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Unt
țelină
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați bulion, mazăre și sare, dacă doriți; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore sau până când mazărea este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Mazăre
Sare
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
4
Pentru chiftele, combinați carnea de porc sau curcanul, rozmarinul și piperul. Formați în 1/2-in. bile. Într-o tigaie, chiftele maro până nu mai sunt roz. Puneți jumătate din supa răcită într-un blender sau robot de bucătărie; piure. Întoarceți supa la fierbător împreună cu chiftelele și încălziți-o.