Supă De Mazăre Împărțită
Supa de mazăre împărțită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 7 porții cu 926 calorii, 94G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. 87 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, mazăre, crutoane de salată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 66%. Rețete similare includ Supă de șuncă afumată cu mazăre și mazăre verde, Supă De Mazăre Împărțită, și Supă De Mazăre Împărțită.
Instrucțiuni
Într - un 4-sau 5-qt. aragaz lent, combinați bulionul, cârligele de șuncă, legumele, mazărea și frunzele de dafin. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când cârligele de șuncă și mazărea sunt fragede.
Aruncați frunzele de dafin.
Scoateți carnea din oase când este suficient de rece pentru a o manipula; tăiați șunca în bucăți mici și puneți-o deoparte. Se răcește ușor supa.
Într-un blender, acoperiți și procesați supa în loturi până se omogenizează. Întoarceți supa la aragazul lent; se amestecă șunca rezervată.
Garnisiți cu crutoane, dacă doriți.