Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de linte și cârnați de usturoi. O porție conține 625 calorii, 33g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,95 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, vin, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Supă de linte cu cârnați, Bietă și usturoi, Cassoulet Cu Cârnați De Linte Și Usturoi, și Cassoulet cu cârnați de linte și usturoi.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați cârnații și gătiți la foc moderat până începe să se rumenească, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3
Adăugați morcovii, usturoiul, ceapa, feniculul și frunza de dafin și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați vinul și fierbeți la foc moderat până când tigaia este aproape uscată, aproximativ 5 minute. Se amestecă lintea, bulionul și apa și se fierbe. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când lintea este fragedă, 1 oră. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Linte
1-1/2 Cană Supă De Pui
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se amestecă rozmarinul în supă și se condimentează cu sare și piper. Ladă în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Polonic
6
Se presară cu brânză, apoi se strecoară cu ulei de măsline și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec