Supă De Linte În Stil Italian

Supă De Linte În Stil Italian
Supa de linte în stil Italian durează aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 168 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de granule de bouillon de vită, zahăr brun, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă De Linte Italiană, Supă De Linte Italiană, și Supă De Linte Italiană.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare acoperită cu spray de gătit, călește ceapa, țelina și morcovul în ulei până aproape fragede. Se amestecă în apă, linte, pătrunjel, bulion și piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când lintea este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
LinteLinte
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se amestecă pasta de roșii, oțetul, zahărul brun și sarea; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Presărați fiecare porție cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Revista