Nevoie de o curs principal fără gluten? Supa de linte cu ciuperci Portobello ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 309 calorii, 21g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,86 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la Allrecipes are 55 de fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, sare și piper, linte maro și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 95%. Încercați Supă De Ceapă De Ciuperci Portobello, Cremă de supă de ciuperci Portobello, și Ceapă caramelizată și supă de ciuperci Portobello cu crutoane de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se adaugă ciupercile, ardeiul verde, ceapa și usturoiul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se toarnă bulionul de pui și se amestecă pasta de roșii. Aduceți la fierbere și adăugați lintea. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 15 minute. Condimentează cu busuioc, sare și piper. Acoperiți și fierbeți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Linte
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Puneți în boluri și acoperiți fiecare bol cu 1 lingură de sherry și presărați parmezan după gust.