Supă De Lime De Nucă De Cocos De Morcovi

Supă De Lime De Nucă De Cocos De Morcovi
Supa de morcovi de nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de hor d ' oeuvre. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și whole 30 are 535 calorii, 7g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Un amestec de bulion de legume, chimen, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 56 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un awesome scor spoonacular de 86%. Rețete similare sunt Brioșe de tort de morcovi cu glazură de nucă de cocos și var, Salată Picantă De Morcov + Quinoa Cu Pansament De Var De Nucă De Cocos, și Supă De Lime De Morcovi.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu. Se amestecă și se gătește pasta de chili, chimenul și 1 lingură de coriandru până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
ChimenChimen
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați ghimbirul, ceapa și usturoiul; gatiti pana cand ceapa este moale si translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
3
Așezați cartofii și morcovii în oală cu amestecul de ceapă și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se toarnă bulionul de legume și laptele de cocos peste legumele fierte. Întoarceți focul la mediu-mare și aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 30 până la 45 de minute sau până când cartofii și morcovii sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De LegumeBulion De Legume
Lapte De CocosLapte De Cocos
LegumeLegume
CartofiCartofi
MorcovMorcov
5
Scoateți cuptorul olandez de pe foc și amestecați sucul de lămâie. Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Cuptor OlandezCuptor Olandez
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se servește fierbinte sau răcit, garnisit cu cilantro rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Laurent-Perrier Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier brut L-P este purtătorul de steag pentru stilul casei Laurent-Perrier. Crocant, proaspăt și elegant, Brut L-P reflectă esența fundamentală a Șampanilor noștri.Culoarea este o nuanță aurie palidă, cu bule fine și persistente. Nasul este proaspăt și delicat, arătând o complexitate bună cu indicii de citrice și fructe albe. Stilul ușor al lui Brut L-P a condus la transformarea șampaniei în băutura ideală pentru aperitiv. Echilibrul său perfect, claritatea aromelor și finețea îl fac, de asemenea, însoțitorul ideal pentru pește, păsări de curte și carne albă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Revista