Supă de legume și găluște

Supă de legume și găluște
Supa de legume și găluște necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 3,32 USD pe porție. O porție conține 552 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți stoc de pui într-o cutie, făină, mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 88%. Încercați Supă De Legume Cu Găluște, Supă de legume și găluște, și Supă De Găluște De Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu cu ulei de măsline, 4 rotații de tigaie. Împărțiți și miezuiți feniculul, apoi tăiați-l într-un zar mic și adăugați-l în oală. Tăiați legumele și continuați să adăugați în oală în timp ce lucrați pentru a vă menține tăblița limpede - adăugați țelina tăiată cubulețe, păstârnacul tocat, morcovii, cartofii, ceapa, usturoiul și condimentați liberal cu sare și piper, adăugați frunze de dafin și cimbru. Transpirați legumele 8 până la 10 minute acoperite, amestecând destul de des, apoi adăugați vin și deglazați oala amestecați în stoc plus 2 căni de apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PăstârnacPăstârnac
CartofiCartofi
MorcovMorcov
țelinățelină
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
StocStoc
CimbruCimbru
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
2
Încălziți untul într-o tigaie mică la foc mediu pentru a se topi, apoi amestecați făina 1 minut. Răsturnați rouxul în supă. Se fierbe supa câteva minute pentru a combina aromele, apoi se răcește și se acoperă pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
3
Aduceți supa la fierbere la foc mediu până la mediu-mare, amestecând ocazional. Amestecați împreună amestecul de biscuiți cu apă și pătrunjel conform instrucțiunilor pachetului. Când supa fierbe se adaugă mazărea, mărarul și frunzele de fenicul rezervate. Folosind 2 linguri aruncați amestecul de biscuiți într-o oală care modelează găluște mici în formă de ou pe măsură ce mergeți. Acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic timp de 10 minute. Opriți focul și serviți supa groasă și groasă în boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De BiscuițiAmestec De Biscuiți
PătrunjelPătrunjel
FeniculFenicul
ApăApă
MărarMărar
MazăreMazăre
SupăSupă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista