Supa de legume și găluște necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 3,32 USD pe porție. O porție conține 552 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți stoc de pui într-o cutie, făină, mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 88%. Încercați Supă De Legume Cu Găluște, Supă de legume și găluște, și Supă De Găluște De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu cu ulei de măsline, 4 rotații de tigaie. Împărțiți și miezuiți feniculul, apoi tăiați-l într-un zar mic și adăugați-l în oală. Tăiați legumele și continuați să adăugați în oală în timp ce lucrați pentru a vă menține tăblița limpede - adăugați țelina tăiată cubulețe, păstârnacul tocat, morcovii, cartofii, ceapa, usturoiul și condimentați liberal cu sare și piper, adăugați frunze de dafin și cimbru. Transpirați legumele 8 până la 10 minute acoperite, amestecând destul de des, apoi adăugați vin și deglazați oala amestecați în stoc plus 2 căni de apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Frunze De Dafin
Legume
Ulei De Măsline
Păstârnac
Cartofi
Morcov
țelină
Fenicul
Usturoi
Ceapă
Stoc
Cimbru
Apă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cuptor Olandez
Tigaie
2
Încălziți untul într-o tigaie mică la foc mediu pentru a se topi, apoi amestecați făina 1 minut. Răsturnați rouxul în supă. Se fierbe supa câteva minute pentru a combina aromele, apoi se răcește și se acoperă pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bateti
3
Aduceți supa la fierbere la foc mediu până la mediu-mare, amestecând ocazional. Amestecați împreună amestecul de biscuiți cu apă și pătrunjel conform instrucțiunilor pachetului. Când supa fierbe se adaugă mazărea, mărarul și frunzele de fenicul rezervate. Folosind 2 linguri aruncați amestecul de biscuiți într-o oală care modelează găluște mici în formă de ou pe măsură ce mergeți. Acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic timp de 10 minute. Opriți focul și serviți supa groasă și groasă în boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Biscuiți
Pătrunjel
Fenicul
Apă
Mărar
Mazăre
Supă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura