Supă de legume rădăcinoase prăjite cu crutoane de brânză la grătar

Nevoie de o felul principal vegetarian? Supa de legume rădăcinoase prăjite cu crutoane de brânză la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 541 calorii, 14g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,07 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți morcovi, tăiați deli pe cheddar ascuțit cu partea mai groasă, miere de bord și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Supă de legume rădăcinoase prăjite cu crutoane de brânză la grătar, Supă de roșii cu ardei prăjiți, usturoi și ceapă cu crutoane de brânză Gruyere la grătar, și Supă De Legume Rădăcină Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Într-o tigaie, acoperiți cartofii, morcovii, păstârnacul și rădăcina de țelină în suficient ulei de măsline extravirgin pentru a acoperi, apoi condimentați cu sare, piper și nucșoară. Prăjiți legumele până se înmoaie și caramelizate la margini, aproximativ 40 până la 45 de minute.
Pureați legumele în loturi cu stocul și transferați-le într-o oală de supă. Condimentează supa cu miere și sos fierbinte, după gust. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte.
Pentru a reîncălzi: reîncălziți la foc mediu.
Pentru sandvișurile cu brânză: Preîncălziți cuptorul. În noaptea în care doriți să serviți supa, aranjați un suport de răcire peste o foaie de copt și asamblați 2 sandvișuri cu brânză folosind 2 felii de pâine și 2 felii de brânză per sandviș. Cubați fiecare sandviș în 9 mini-sandvișuri și separați-le într-o foaie de copt, oferind spațiu între fiecare mini-sandviș. Înveliți părțile laterale și vârfurile fiecărui sandviș cu spray de gătit.
Coaceți în cuptorul fierbinte până se topește aurul și brânza. Float câteva sandwich-crutoane în fiecare castron al bolurilor de supă.