Supa de legume italiană este o lactate gratuite și vegetariene supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 160 calorii. Această rețetă servește 7 și costă 77 de cenți pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână apă, escarolă sfâșiată, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă De Legume Italiene, Supă de legume italiene, și Cârnați italieni și supă de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, sotati telina, ceapa si morcovul in ulei pana cand se inmoaie. Se amestecă în apă, fasole, roșii, bulion, vin și condimente. Aduceți la fierbere. Se amestecă pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 13-15 minute sau până când pastele sunt fragede, adăugând escarole în ultimele 3 minute de gătit.