Supă de legume de toamnă cu pâine prăjită
Reteta supa de legume de toamna cu toasturi cheesy se poate face în aproximativ 35 de minute. Pentru $1.58 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 452 calorii. 208 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită, g conserve de roșii, zahăr și cartofi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Supă de legume rădăcinoase groase cu pâine prăjită pesto cu brânză, Supă rustică de roșii cu pâine prăjită, și Supă De Legume De Toamnă.
Instrucțiuni
Puneți legumele într-o cratiță mare cu usturoiul, rozmarinul, bulionul și zahărul. Se condimentează bine, se amestecă, se aduce la foc mic și se acoperă. Gatiti usor timp de 15 minute sau pana cand legumele sunt doar fragede.
Preîncălziți grătarul la mare. Bateți roșiile într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează, apoi introduceți legumele cu nautul și pătrunjelul. Se încălzește ușor, amestecând din când în când.
Pentru pâine prăjită: frecați ambele părți ale pâinii cu usturoiul. Grătiți pe o parte până devine aurie, întoarceți pâinea, acoperiți cu edam și grătiți până la barbotare.
Serviți imediat cu supa fierbinte.