Reteta supa de legume de toamna cu toasturi cheesy se poate face în aproximativ 35 de minute. Pentru $1.58 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 452 calorii. 208 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită, g conserve de roșii, zahăr și cartofi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Supă de legume rădăcinoase groase cu pâine prăjită pesto cu brânză, Supă rustică de roșii cu pâine prăjită, și Supă De Legume De Toamnă.
Instrucțiuni
1
Puneți legumele într-o cratiță mare cu usturoiul, rozmarinul, bulionul și zahărul. Se condimentează bine, se amestecă, se aduce la foc mic și se acoperă. Gatiti usor timp de 15 minute sau pana cand legumele sunt doar fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Preîncălziți grătarul la mare. Bateți roșiile într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează, apoi introduceți legumele cu nautul și pătrunjelul. Se încălzește ușor, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Pentru pâine prăjită: frecați ambele părți ale pâinii cu usturoiul. Grătiți pe o parte până devine aurie, întoarceți pâinea, acoperiți cu edam și grătiți până la barbotare.