Supa de legume de pui este un fel principal care servește 7. O porție conține 577 calorii, 65g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 3,86 USD pe porție, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 5 ore și 25 de minute. Această rețetă este plăcută de 293 de mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Supă De Legume De Pui, Supă De Legume De Pui, și Supă de ciuperci cu legume și pui.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, călește ceapa, ciupercile și ardeii în unt și ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
3
Transfer la un 5-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Adăugați ingredientele rămase. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până când puiul și orzul sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate