Supă de legume de iarnă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Supa de legume de iarnă. Această rețetă servește 6. O porție conține 402 calorii , 40 g de proteine și 11 g de grăsimi . Pentru 2,27 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 20 de fani. Mergeți la magazin și luați ceapă, roșii conservate, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 88% . Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Supa de iarnă cu varză și fasole , Pavlova de ciocolată cu fructe de iarnă și Salată crocantă de iarnă cu sos de gorgonzola de arțar .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Într-o cratiță medie, combinați bulionul cu cartofii, roșiile, fasolea și ceapa și asezonați cu sare și piper. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu. Gătiți supa până când cartofii sunt fragezi, 20 până la 25 de minute.
Se ia de pe foc, se amestecă porumbul și se servește. Ajustați condimentul după cum este necesar.