Supa de Kamut, linte și năut durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 5 și costă $2.22 pe portie. Acest fel principal are 325 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, piper, naut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de linte și năut, Supă De Linte Roșie, Chili Și Năut, și Supă de linte roșie, năut și ardei iute.
Instrucțiuni
1
Așezați kamut într-un castron mic. Turnați cu grijă apă clocotită peste kamut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kamut
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Lăsați să stea 30 de minute; scurgere.
3
Încălziți uleiul într-o oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura