Supă de Kamut, linte și năut

Supă de Kamut, linte și năut
Supa de Kamut, linte și năut durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 5 și costă $2.22 pe portie. Acest fel principal are 325 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, piper, naut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de linte și năut, Supă De Linte Roșie, Chili Și Năut, și Supă de linte roșie, năut și ardei iute.

Instrucțiuni

1
Așezați kamut într-un castron mic. Turnați cu grijă apă clocotită peste kamut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KamutKamut
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Lăsați să stea 30 de minute; scurgere.
3
Încălziți uleiul într-o oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați ceapă, pătrunjel, țelină, tarhon și cimbru; gatiti 10 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Adăugați usturoi; gatiti 2 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
6
Adăugați kamut, bulion și frunze de dafin în amestecul de ceapă; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
KamutKamut
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
7
Adăugați linte și piper; gatiti 20 de minute sau pana cand lintea este frageda. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
8
Adăugați năut; se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
9
Garnisiți cu frunze de țelină, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate76
Revista