Supă de iaurt de vară cu roșii și busuioc
Reteta supa de iaurt de vară cu roșii și busuioc poate fi făcută în aproximativ 15 minute. Pentru 1,99 USD pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 164 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, usturoi, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Supă de iaurt-busuioc cu gheață de roșii, Supă de iaurt-busuioc cu gheață de roșii, și Spaghettini de roșii și busuioc de vară.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul la foc mediu-mare și sotati usturoiul și ceapa până devin translucide, aproximativ 5 minute.
Adăugați stoc și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți aproximativ 5 minute.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei și piureul în blender sau robot de bucătărie timp de 30 de secunde.
Adăugați busuioc, sare și piper și amestecați încă 30 de secunde.
Adăugați iaurt și puls pentru a amesteca. Păstrați la rece până când este gata de servit. Când serviți, adăugați câteva linguri de roșii tăiate cubulețe deasupra fiecărui castron de supă. Condimentează Roșia cu sare și servește.