Supă De Halibut Și Crustacee

Supă De Halibut Și Crustacee
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de Halibut și crustacee. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 569 calorii, 83g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $13.75 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 252 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de stoc de legume, filet de halibut, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Supă De Roșii Și Crustacee, Supă Braziliană De Crustacee, și Supă de tăiței tăiată cu crustacee și cuțit (Bajirak Kalguksu) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate66
Revista