Supa de ghindă prăjită, arțar plăcintar și mere ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde colecția de aperitive. Această rețetă are 12 porții. Pentru 1,41 dolari per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 303 calorii , 2 g de proteine și 9 g de grăsimi per porție. Este oferită de Allrecipes. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . Mergi la magazin și cumpără cimbru, zahăr brun, ulei de măsline și alte câteva ingrediente pentru a o pregăti astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Cu un scor la cupă de 37% , acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Farrotto cu dovleac Acorn copt , Dovleac Acorn copt umplut cu biryani picant (vegetarian/vegan) și Supă de dovleac Acorn cu curry .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Stropi De Portocale Sau Zahăr Cu Portocale
2
Amestecați untul, zahărul brun și mierea într-un bol. Turnați aproximativ 1/6 din amestecul de unt în cavitățile fiecărei jumătăți de dovleac plăcintar și ale jumătăților de dovleac ghindă. Aranjați jumătățile de dovleac în forme mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Acorn Squash
Umăr
(desprins De Pe Tulpină)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Usturoi, 2 Zdrobite, 1 Păstrat întreg
3
Coaceți dovleacul în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute. Aranjați merele în jurul jumătăților de dovleac și continuați coacerea până când pulpa se poate îndepărta ușor cu o lingură, încă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Stropi De Portocale Sau Zahăr Cu Portocale
4
Când puneți merele în cuptor, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mic; adăugați ceapa și cimbrul. Căliți ceapa, amestecând frecvent, până se caramelizează complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Cartofi Medii, Ceroși, De 1,25 Kg, Curățați De Coajă și Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Cană De Stropi De Portocale Sau Zahăr Cu Portocale
5
Puneți dovleacul copt într-o oală mare; adăugați merele și ceapa caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Caramelizată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Prazi Mici, Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
6
Turnați supa de legume, cidrul de mere și apa în oală; aduceți la fierbere și luați de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Cidru De Mere
3 Căței De Usturoi, 2 Zdrobiți, 1 Păstrat întreg
Echipamente pe care le vei folosi
2 Prazi Mici, Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
7
Turnați supa într-un blender, nu mai mult de jumătate. Acoperiți și țineți capacul apăsat; pulsați de câteva ori înainte de a lăsa să mixeze. Pasați în tranșe până obțineți o compoziție omogenă. Reîncălziți înainte de servire, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Bucăți De Slănină, Opțional (dar îl Recomand Cu Căldură)