Supă de Garbanzo și Nasturel
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegan? Supa de Garbanzo și năsturel ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 392 calorii, 20g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, ceapă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Supă de fasole Garbanzo cu șuncă, Supă Picantă De Garbanzo, și Supă De Tăiței Garbanzo.
Instrucțiuni
Curățați și tocați ceapa, morcovii și usturoiul. Într - o tigaie antiaderentă de 4 până la 5 litri la foc mare, amestecați legumele în ulei de măsline până când ceapa este moale, 4 până la 5 minute.
Scurgeți și clătiți garbanzos.
Adăugați garbanzos și bulion în tigaie. Acoperiți și aduceți la fierbere; reduceți focul la minim și fierbeți până când morcovii sunt fragede când sunt străpunși, 5 până la 7 minute.
Între timp, îndepărtați și aruncați orice frunze galbene sau ofilite din năsturel; clătiți și scurgeți năsturelul. Scoateți aproximativ 2 căni de crenguțe fragede (aproximativ 3 in. lung). Tăiați suficient Nasturel rămas, inclusiv tulpini, pentru a face aproximativ 1/2 cană; rezervați restul pentru o altă utilizare sau aruncați.
Lucrând în loturi, învârtiți toate, cu excepția a 4 1/2 căni de amestec garbanzo într-un blender până se omogenizează, ținând capacul în jos cu un prosop. Întoarceți pur în tigaie cu amestecul de garbanzo rămas.
Se amestecă adesea la foc mare până la fierbere; adăugați crenguțe de năsturel și năsturel tocat și amestecați până se ofilesc, aproximativ 30 de secunde.
Se adaugă sare și piper după gust. Supă de oală în boluri.