Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de fructe de vară. Această rețetă servește 6. O porție conține 252 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă, tapioca de gătit rapid și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Fructe De Vară, Supă De Fructe De Vară, și Salată de fructe cu piatră de spanac: cea mai bună cină făcută din fructe de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați zahărul, tapioca și 1-1/2 căni de apă. Gatiti la foc mediu timp de 5-6 minute sau pana se ingroasa si se limpezeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapioca
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc; se amestecă concentratul de suc de portocale și apa rămasă până când concentratul este dezghețat. Se amestecă căpșunile, piersicile și portocalele. Acoperiți și refrigerați timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
Struguri Roșii Fără Sâmburi
3 Bețișoare De Covrig
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Chiar înainte de servire, amestecați bananele. Topiți fiecare porție cu o lingură de șerbet, dacă doriți.