Supă de fenicul și cartofi

Supă de fenicul și cartofi
Supa de fenicul și cartofi este un aperitiv care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 196 de calorii , 4 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 1,6 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 6 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, supă de legume, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 60% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de fenicul prăjit și broccoli , Supă de fenicul răcit cu coajă de portocală și Salată de fenicul și portocale cu alune și merisoare prăjite .

Instrucțiuni

1
Tăiați feniculul în bucăți de mărime medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2
Încinge untul și uleiul de măsline împreună într-o oală la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați fenicul tăiat felii, ceapa primăvară și 1 cană de supă. Acoperiți și fierbeți ușor timp de 15 minute până când feniculul este moale și translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Turnați stocul rămas în oală; adăugați cartofi. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți ușor până când cartoful este foarte moale și fiert, aproximativ 25 de minute. Pasați ușor legumele cu un zdrobitor de cartofi sau cu spatele unei linguri de lemn până când supa devine groasă și groasă. Dacă supa este prea groasă, amestecați apă cu linguri până la consistența dorită. Asezonați cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Lăsați să se odihnească 5 minute pentru a permite aromelor să se dezvolte înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista