Supă de fenicul și cartofi
Supa de fenicul și cartofi este un aperitiv care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 196 de calorii , 4 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 1,6 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 6 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, supă de legume, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 60% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de fenicul prăjit și broccoli , Supă de fenicul răcit cu coajă de portocală și Salată de fenicul și portocale cu alune și merisoare prăjite .
Instrucțiuni
Tăiați feniculul în bucăți de mărime medie.
Încinge untul și uleiul de măsline împreună într-o oală la foc mediu-mic.
Adăugați fenicul tăiat felii, ceapa primăvară și 1 cană de supă. Acoperiți și fierbeți ușor timp de 15 minute până când feniculul este moale și translucid.
Turnați stocul rămas în oală; adăugați cartofi. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți ușor până când cartoful este foarte moale și fiert, aproximativ 25 de minute. Pasați ușor legumele cu un zdrobitor de cartofi sau cu spatele unei linguri de lemn până când supa devine groasă și groasă. Dacă supa este prea groasă, amestecați apă cu linguri până la consistența dorită. Asezonați cu piper negru.
Lăsați să se odihnească 5 minute pentru a permite aromelor să se dezvolte înainte de servire.