Supa de fasole țărănească este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană, cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 262 de calorii . Pentru 52 de cenți per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de până la 2 foi de dafin, roșii din conservă, apă și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. O persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este oferită de Taste of Home. Este perfectă pentru iarnă . Per total, această rețetă obține un scor remarcabil de 93% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Supa de fasole africană , Supa de fasole neagră - stil Cindy și Supa de fasole neagră cu Pico De Gallo și cremă Chipotle .
Instrucțiuni
1
Înmuiați fasolea peste noapte în 2 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
2
Adăugați apa rămasă peste fasolea înmuiată și aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți la foc mic timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
3
Adăugați restul ingredientelor; fierbeți la foc mic timp de 1 oră sau până când fasolea este fragedă. Aruncați frunzele de dafin.