Supă de fasole țărănească

Supă de fasole țărănească
Supa de fasole țărănească este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană, cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 262 de calorii . Pentru 52 de cenți per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de până la 2 foi de dafin, roșii din conservă, apă și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. O persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este oferită de Taste of Home. Este perfectă pentru iarnă . Per total, această rețetă obține un scor remarcabil de 93% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Supa de fasole africană , Supa de fasole neagră - stil Cindy și Supa de fasole neagră cu Pico De Gallo și cremă Chipotle .

Instrucțiuni

1
Înmuiați fasolea peste noapte în 2 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
2
Adăugați apa rămasă peste fasolea înmuiată și aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți la foc mic timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
3
Adăugați restul ingredientelor; fierbeți la foc mic timp de 1 oră sau până când fasolea este fragedă. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Revista