Supă de fasole și orz cu aragaz lent

Supă de fasole și orz cu aragaz lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de fasole și orz cu aragaz lent. Această rețetă servește 10 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 258 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac pentru copii, piper, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 55 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă De Orz De Fasole Cu Aragaz Lent, Tocană de fasole și orz cu aragaz lent, și Supă de vită și orz cu aragaz lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: aragaz lent
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Puneți 6 căni de apă, fasolea, orzul, usturoiul, morcovii, țelina, ceapa, frunza de dafin, 11/2 linguri sare, amestec de plante, puțin piper și ciuperci porcini (dacă se utilizează) într-un aragaz lent. Strângeți roșiile prin mâini peste oală pentru a le descompune și adăugați cu sucurile lor. Acoperiți și gătiți la înălțime până când fasolea este destul de fragedă și supa este groasă, aproximativ 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați spanacul și brânza și amestecați până când spanacul se ofilește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4
Scoateți frunza de dafin și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Puneți supa în boluri încălzite și stropiți fiecare porție cu oțet și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista