Supă de fasole și orz cu aragaz lent

Supă de fasole și orz cu aragaz lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de fasole și orz cu aragaz lent. Această rețetă servește 10 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 258 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac pentru copii, piper, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 55 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă De Orz De Fasole Cu Aragaz Lent, Tocană de fasole și orz cu aragaz lent, și Supă de vită și orz cu aragaz lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: aragaz lent
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Puneți 6 căni de apă, fasolea, orzul, usturoiul, morcovii, țelina, ceapa, frunza de dafin, 11/2 linguri sare, amestec de plante, puțin piper și ciuperci porcini (dacă se utilizează) într-un aragaz lent. Strângeți roșiile prin mâini peste oală pentru a le descompune și adăugați cu sucurile lor. Acoperiți și gătiți la înălțime până când fasolea este destul de fragedă și supa este groasă, aproximativ 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
OrzOrz
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați spanacul și brânza și amestecați până când spanacul se ofilește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4
Scoateți frunza de dafin și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Puneți supa în boluri încălzite și stropiți fiecare porție cu oțet și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista