Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de fasole și orz cu aragaz lent. Această rețetă servește 10 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 258 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac pentru copii, piper, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 55 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă De Orz De Fasole Cu Aragaz Lent, Tocană de fasole și orz cu aragaz lent, și Supă de vită și orz cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: aragaz lent
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Puneți 6 căni de apă, fasolea, orzul, usturoiul, morcovii, țelina, ceapa, frunza de dafin, 11/2 linguri sare, amestec de plante, puțin piper și ciuperci porcini (dacă se utilizează) într-un aragaz lent. Strângeți roșiile prin mâini peste oală pentru a le descompune și adăugați cu sucurile lor. Acoperiți și gătiți la înălțime până când fasolea este destul de fragedă și supa este groasă, aproximativ 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați spanacul și brânza și amestecați până când spanacul se ofilește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4
Scoateți frunza de dafin și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoi
5
Puneți supa în boluri încălzite și stropiți fiecare porție cu oțet și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional