Supă de fasole și orz

Supă de fasole și orz
Supa de fasole și orz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 291 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, parmezan, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Supă de fasole și orz, Supă De Fasole Și Orz, și Supă de fasole cu orz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală fasolea; se pune într-o cratiță mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți fasolea. Ștergeți tigaia uscată cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa, pătrunjelul, țelina, morcovul și busuiocul; gatiti 3 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați fasole, 9 căni de apă, bulion de legume și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 oră și 15 minute sau până când fasolea este fragedă. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Așezați 3/4 cană de fasole și 3/4 cană de lichid de gătit într-un blender; procesați până se omogenizează. Întoarceți amestecul de fasole piure în tigaie. Se amestecă orz, sare, piper și sos fierbinte; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când orzul este gata. Supă de oală în boluri individuale; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
OrzOrz
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate93
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista