Supă De Fasole Taco
Supa de fasole Taco necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 1,45 USD pe porție, primești un fel principal care servește 14. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 416 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, fasole pinto, condimente taco și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 48%. Încearcă Supă Taco De Curcan Și Fasole, Supă De Taco Cu Quinoa De Fasole Neagră, și Supă de taco de dovleac și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală, gătiți cârnați și carne de vită la foc mediu până când nu mai sunt roz; scurgeți.
Adăugați condimente taco și amestecați bine. Se amestecă apa, fasolea, roșiile și salsa. Aduceți la fierbere. reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 30 de minute sau până când este încălzit, amestecând ocazional.
Garnisiți cu smântână, brânză și măsline, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un altul într-un șir de recolte grozave în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o recoltă puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde și coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de rece a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze maturarea lentă, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.