Supa de fasole din sud-vest este o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 170 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 203 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână porumb, sos de piper, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Trei Fasole Și Orz Din Sud-Vest, Supă De Trei Fasole Și Orz Din Sud-Vest, și Supă De Fasole Prăjită Din Sud-Vest.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, călește ceapa în ulei până se înmoaie. Se amestecă ingredientele rămase; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute sau până când este încălzit.
Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este viva Diva Moscato Colada. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Viva Diva Moscato Colada
Vin dulce Moscato infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. Culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestecat cu cocktailuri.