Supă de fasole neagră și Salsa

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de fasole neagră și Salsa. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 243 calorii, 14g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 1657 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână fasole, ceapă verde, salsa groasă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este minunat. Încercați Supă De Fasole Neagră Și Salsa, Supă de fasole neagră și Salsa, și Supă De Fasole Neagră Și Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie electric sau blender, combinați fasolea, bulionul, salsa și chimenul. Se amestecă până se omogenizează.
Se încălzește amestecul de fasole într-o cratiță la foc mediu până se încălzește bine.
Supă de lingură în 4 boluri individuale și topiți fiecare bol cu 1 lingură de smântână și 1/2 lingură de ceapă verde.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Cuvaison Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Carneros pinot Noir din Cuvaison provine din proprietatea lor de 400 de acri din partea de sud a Văii Napa. Această podgorie cu climă rece permite condiții aproape perfecte an de an pentru a produce Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc și Merlot de clasă mondială. Controlul tuturor aspectelor agricole din propria podgorie oferă Cuvaison un avantaj în producerea fructelor de cea mai bună calitate, reducând astfel manipularea la cramă. Vinificatorul Steven Rogstad rezumă cel mai bine: "stilul și filozofia mea se bazează pe exprimarea caracterului unic al strugurilor noștri și pe a le face cât mai puțin posibil. Când cineva are un fruct atât de minunat cu care să lucreze, acesta ar trebui să fie accentul."