Supă de fasole neagră și dovleac
Supa de fasole neagră și dovleac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 5 și costă $1.69 pe portie. O porție conține 281 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți crenguțe de coriandru, ardei iute chipotle, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Dovleac-Supă De Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră De Dovleac, și Supă De Dovleac Și Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați ardeii iute din New Mexico și chimenul până când încep să fumeze, 1 până la 2 minute.
Răzuiți într-un blender și adăugați roșiile cu sucul, ceapa, usturoiul, chipotles și uleiul; se învârte până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de chili în tigaie. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, se acoperă parțial și se amestecă ocazional până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă fasolea cu lichidul, bulionul și dovleacul. Se aduce la foc mic la foc mare, apoi se reduce focul și se fierbe, acoperit, timp de 10 minute pentru a amesteca aromele.
Rotiți aproximativ 2 căni de supă în blender până se omogenizează, apoi reveniți la tigaie.
Garnisiți supa cu crenguțe de coriandru și oferiți pene de tei și smântână pentru a condimenta după gust.