Supă De Fasole Neagră De Sud-Vest
Supa de fasole neagră de Sud-Vest este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 370 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 1,58 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 50 de minute. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți chimen măcinat, ceapă, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Pui Cu Fasole Neagră De Sud-Vest, Supă De Pui Cu Fasole Neagră De Sud-Vest, și Supă De Pui Cu Fasole Neagră De Sud-Vest.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare antiaderentă, călește ardeiul, țelina și ceapa în ulei până se înmoaie.
Adăugați fasolea, bulionul, roșiile, ardeii iute și chimenul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 30 de minute sau până se îngroașă.
Împărțiți orezul între șase boluri de supă; se acoperă cu supă și smântână.