Supă de fasole neagră

Supă de fasole neagră
Reteta Supa de fasole neagra se poate face in aproximativ 45 de minute . Pentru 1,07 USD per porție , primești un aperitiv care servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă ovovegetariană fără gluten și lacto are 228 de calorii , 11 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru toamnă . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați ceapă verde, ardei, ardei jalapeno și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 70% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt supa de linte neagră și fasole neagră , sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră) și sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră) .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, pasează o cutie de fasole neagră; pus deoparte. Într-o cratiță mare, căliți țelina, ceapa, ardeiul roșu și jalapeno în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Se amestecă bulionul, roșiile, chimenul, coriandru, sosul iute, ardeiul, frunza de dafin, fasolea rămasă și piureul de fasole rezervat. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
4
Aruncați frunza de dafin. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
5
Ornați fiecare porție cu 1 lingură smântână și 1-1/2 linguriță ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Domaine Carneros Brut cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Domaine Carneros Brut
Domaine Carneros Brut
Vintage datată în fiecare an, Domaine Carneros Brut Cuvée reprezintă cel mai bun din Carneros pinot noir și chardonnay transformat într-un vin spumant clasic. Denumirea este 100% Carneros. Brutul a fost învechit în sticlă timp de trei ani înainte de lansare. Va continua să dezvolte mai multă profunzime și complexitate pe măsură ce îmbătrânește. Acest cuvée are arome de flori de luncă, pere și coajă de citrice, îmbunătățite cu note de pâine prăjită, vanilie și condimente. Vinul este elegant structurat, bogat, rotund și aromat, cu finalul lung și cremos care este semnul distinctiv al vinurilor Domaine Carneros. Servit minunat cu cremă de brânză dublă sau triplă, se potrivește deosebit de bine cu stridii, crustacee, pește, carne de pasăre, bucătăria asiatică și californiană.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Revista