Supă de fasole neagră

Reteta Supa de fasole neagra se poate face in aproximativ 3 ore si 15 minute . Pentru 51 de cenți per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 255 de calorii . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de cuburi de porc, căței de usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Este perfect pentru toamna . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 75% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt supa de linte neagră și fasole neagră , sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră) și sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră) .
Instrucțiuni
Clătiți fasolea. Într-un cuptor olandez, combinați fasolea și apa. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți până când fasolea se încrețește și se crapă, aproximativ 1-1/2 ore.
Adăugați ceapa, carnea de porc, sare, usturoi și oregano. Se fierbe, acoperit, 1-1/2 până la 2 ore, sau până când fasolea și carnea de porc sunt fragede. Se amestecă pasta de tomate; căldură prin. Se pune în boluri cu supă. Dacă se dorește, se adaugă ridichi, varză, ardei și smântână.