Supă de fasole garbanzo de curcan și Kale cu paste

Supă de fasole garbanzo de curcan și Kale cu paste
Supa de fasole garbanzo de curcan și Kale cu Pastan este o lactate gratuit rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 373 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, bulion de pui, salvie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 214 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un curs principal buget prietenos pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Supă De Pastan Și Fasole Cu Kale, Supă De Fasole Albă Și Kale Cu Cârnați De Curcan, și Supă De Cârnați De Curcan, Kale Și Fasole Cannellini.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Amestecați pastele și reveniți la fierbere. Se fierbe, amestecând ocazional, până se fierbe, dar încă ferm până la mușcătură, aproximativ 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge bine.
3
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare de supă; adăugați curcan, ceapă și usturoi. Gatiti la foc mediu pana cand carnea se rumeneste si ceapa este moale, aproximativ 5 minute. Se amestecă salvie și rozmarin și se gătește aproximativ 1 minut, nu se lasă ierburile să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
Toată TurciaToată Turcia
IerburiIerburi
CeapăCeapă
CarneCarne
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se toarnă bulionul și apa în oală împreună cu fasolea garbanzo și pasta de roșii. Aduceți la fierbere și adăugați kale. Se fierbe la foc mic până se înmoaie varza, aproximativ 5 minute. Condimentează supa cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
NăutNăut
Pasta De TomatePasta De Tomate
BulionBulion
ApăApă
KaleKale
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Pentru a servi, așezați o porție de paste fierte în fundul unui bol de supă și puneți supa fierbinte peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
BolBol
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate40
Revista