Supă de fasole de somon și Garbanzo

Supă de fasole de somon și Garbanzo
Supa de fasole de somon și Garbanzo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 530 calorii, 39G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 5.21 pe portie. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de slănină, fasole garbanzo, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este excelent. Încercați Supă de fasole Garbanzo cu șuncă, Salată De Fasole Garbanzo, și Garbanzo Bean Potpuriu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti slănina într-o oală mare la foc mediu-mare până când grăsimea s-a stins și slănina începe să se crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se toarnă excesul de grăsime, apoi se amestecă ceapa. Continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa s-a rumenit, încă 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați cuburile de somon și gătiți ușor până când devin opace pe toate părțile, dar nu sunt încă gătite în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Creșteți căldura la mare și turnați bulionul de pui. Odată ce supa începe să fiarbă, reduceți focul la mediu-scăzut și gătiți timp de 10 minute. Se amestecă spanacul și fasolea garbanzo, se întoarce la foc mic, apoi se condimentează după gust cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Revista