Supă De Fasole De Cartier

Supă De Fasole De Cartier
Rețeta supa de fasole de cartier se poate face în aproximativ 2 ore și 45 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 219 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână granule de bouillon de pui, morcovi, OS de șuncă cărnoasă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal foarte accesibil. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Fasole De Cartier, Neighborhood Club Sub, și Un Sandviș Cu Smochine Din Cartierul Meu.

Instrucțiuni

1
Sortează fasolea și clătește cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Așezați fasolea într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați la macerat 1-4 ore sau până când fasolea se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
4
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichidul. Întoarceți fasolea în tigaie; adăugați bulion, 3 căni de apă, OS de șuncă, bulion și condimente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
OS De șuncăOS De șuncă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Între timp, într-o tigaie mare, călește ceapa, morcovii și țelina în ulei până se înmoaie; se adaugă în supă. Acoperiți și fierbeți 45-60 de minute mai mult sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Îndepărtați osul de șuncă; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
7
Scoateți carnea din os și tăiați-o în bucăți; reveniți la supă. Aruncați osul. Grăsime degresată din supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate15
Revista