Rețeta supa de fasole de cartier se poate face în aproximativ 2 ore și 45 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 219 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână granule de bouillon de pui, morcovi, OS de șuncă cărnoasă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal foarte accesibil. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Fasole De Cartier, Neighborhood Club Sub, și Un Sandviș Cu Smochine Din Cartierul Meu.
Instrucțiuni
1
Sortează fasolea și clătește cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Așezați fasolea într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați la macerat 1-4 ore sau până când fasolea se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
4
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichidul. Întoarceți fasolea în tigaie; adăugați bulion, 3 căni de apă, OS de șuncă, bulion și condimente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul Goya
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
OS De șuncă
Toppinguri, Opționale
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Între timp, într-o tigaie mare, călește ceapa, morcovii și țelina în ulei până se înmoaie; se adaugă în supă. Acoperiți și fierbeți 45-60 de minute mai mult sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Toppinguri, Opționale
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Îndepărtați osul de șuncă; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncă
7
Scoateți carnea din os și tăiați-o în bucăți; reveniți la supă. Aruncați osul. Grăsime degresată din supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch