Supă De Fasole De Cartier

Supă De Fasole De Cartier
Rețeta supa de fasole de cartier se poate face în aproximativ 2 ore și 45 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 219 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână granule de bouillon de pui, morcovi, OS de șuncă cărnoasă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal foarte accesibil. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Fasole De Cartier, Neighborhood Club Sub, și Un Sandviș Cu Smochine Din Cartierul Meu.

Instrucțiuni

1
Sortează fasolea și clătește cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Așezați fasolea într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați la macerat 1-4 ore sau până când fasolea se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichidul. Întoarceți fasolea în tigaie; adăugați bulion, 3 căni de apă, OS de șuncă, bulion și condimente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
OS De șuncăOS De șuncă
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Între timp, într-o tigaie mare, călește ceapa, morcovii și țelina în ulei până se înmoaie; se adaugă în supă. Acoperiți și fierbeți 45-60 de minute mai mult sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Îndepărtați osul de șuncă; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
7
Scoateți carnea din os și tăiați-o în bucăți; reveniți la supă. Aruncați osul. Grăsime degresată din supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate15
Revista