Supă de fasole albă și șuncă

Supa de fasole albă și șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 371 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, țelină, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1881 persoană au încercat și plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, și Supă De Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Umpleți o oală suficient de mare pentru a ține fasolea cu apă și aduceți la fierbere. Opriți focul, adăugați fasolea și înmuiați fasolea timp de aproximativ 2 ore.
Scurgeți apa.2 Între timp, puneți cârligele sau gambele de șuncă într-o oală mare și acoperiți cu 2 litri de apă.
Adăugați herbes de Provence sau condimentul Italian. Aduceți la foc mic și fierbeți timp de aproximativ o oră.
Adăugați legumele și fasolea tocate. Gatiti inca o ora, pana cand legumele sunt moi si carnea de sunca se indeparteaza usor de os. Trageți carnea de pe os și aruncați oasele.3
Adăugați câteva picături de Tabasco după gust.
Se adaugă sare și piper după gust.
Se servește cu un vârf de pătrunjel proaspăt tocat.