Supa de fasole albă și șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 371 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, țelină, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1881 persoană au încercat și plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, și Supă De Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
1 Umpleți o oală suficient de mare pentru a ține fasolea cu apă și aduceți la fierbere. Opriți focul, adăugați fasolea și înmuiați fasolea timp de aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți apa.2 Între timp, puneți cârligele sau gambele de șuncă într-o oală mare și acoperiți cu 2 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați herbes de Provence sau condimentul Italian. Aduceți la foc mic și fierbeți timp de aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
4
Adăugați legumele și fasolea tocate. Gatiti inca o ora, pana cand legumele sunt moi si carnea de sunca se indeparteaza usor de os. Trageți carnea de pe os și aruncați oasele.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Toppinguri, Opționale
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, Optional
5
Adăugați câteva picături de Tabasco după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tabasco
6
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
7
Se servește cu un vârf de pătrunjel proaspăt tocat.