Supă de fasole albă toscană și usturoi

Supa de fasole albă toscană și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 507 calorii, 17g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, bulion de pui, fasole cannellini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 33 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supa de fasole albă toscană și usturoi Giada, Supă De Fasole Albă Toscană, și Supă De Fasole Albă Toscană.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați o oală de supă medie și grea la foc mediu.
Adăugați untul, uleiul de măsline și șalotul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand urechile sunt inmuiate, aproximativ 5 minute.
Adăugați salvia și fasolea și amestecați pentru a combina.
Adăugați stocul și aduceți amestecul la foc mic.
Adăugați usturoiul și fierbeți până când usturoiul este înmuiat, aproximativ 10 minute.
Se toarnă supa într-un castron mare. Puneți cu grijă 1/3 până la 1/2 din supă într-un blender și piure până se omogenizează. Aveți grijă să țineți bine partea superioară a blenderului, deoarece lichidele fierbinți se extind atunci când sunt amestecate.
Turnați supa amestecată înapoi în tigaia cu supă. Puree supa rămasă. După ce toată supa este amestecată și înapoi în tigaia cu supă, adăugați smântâna și piperul păstrați cald, acoperit, la foc foarte mic.
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Stropiți feliile de pâine ciabatta cu ulei de măsline extravirgin. Grătați pâinea până când apar semne de grătar calde și aurii, aproximativ 3 minute pe parte.
Serviți supa în boluri cu pâinea la grătar alături.