Supă de fasole albă de spanac și praz
Supa de fasole albă de spanac și praz necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 229 calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca o supă. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, sare și piper, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Supă de spanac și fasole albă, Supă De Fasole Albă Cu Spanac, și Supă De Fasole Albă, Spanac Și Pesto.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare sau oală de supă la foc mediu.
Adăugați prazul și usturoiul; se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă bulionul de pui, fasolea cannellini, frunzele de dafin și chimenul. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se amestecă cuscusul. Acoperiți și fierbeți timp de 5 minute. Se amestecă spanacul și se condimentează cu sare și piper.