2 inci într-o oală mare. Aduceți la fierbere, apoi fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Se ia de pe foc și se acoperă, apoi se înmoaie 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți, aruncând lichidul.
4
Îndepărtați pielea și oasele de pe picioarele de rață, rezervându-le pe ambele, apoi tocați grosolan carnea.
5
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu până când strălucește, apoi gătiți oase rezervate, ceapă, morcovi, țelină, usturoi, foi de dafin, cimbru și cuișoare, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați fasolea scursă, bulionul, apa și roșiile și fierbeți, parțial acoperite, amestecând și degresând spuma ocazional, până când fasolea este fragedă, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Între timp, tăiați subțire pielea rezervată, apoi condimentați ușor cu
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
8
sare și piper. Gatiti intr-o tigaie antiaderenta uscata la foc mic, amestecand pentru a se separa, pana cand grasimea este redata si pielea este crocanta, 6 pana la
9
8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Aruncați frunzele de dafin, oasele și cimbru din supă.
11
Transferați 2 căni solide și 1 cană lichid din supă într-un blender și amestecați până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), apoi reveniți la supă. Se amestecă 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper și se păstrează cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
12
Încălziți Armagnac într-o cratiță mică la foc mic doar până se încălzește, apoi aprindeți cu grijă cu un chibrit de bucătărie( aveți grijă; flăcări
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
va trage în sus). Când flăcările se potolesc, amestecați Armagnac în supă împreună cu carne, pătrunjel și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Armagnac
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Se servește presărat cu piele crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Armagnac
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
15
Nota bucătarilor
1
If you have time, beans can be soaked in cold water to cover by 2 inches, chilled, overnight (at least 8 hours).