2 inci într-o oală mare. Aduceți la fierbere, apoi fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Se ia de pe foc și se acoperă, apoi se înmoaie 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți, aruncând lichidul.
4
Îndepărtați pielea și oasele de pe picioarele de rață, rezervându-le pe ambele, apoi tocați grosolan carnea.
5
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu până când strălucește, apoi gătiți oase rezervate, ceapă, morcovi, țelină, usturoi, foi de dafin, cimbru și cuișoare, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați fasolea scursă, bulionul, apa și roșiile și fierbeți, parțial acoperite, amestecând și degresând spuma ocazional, până când fasolea este fragedă, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Între timp, tăiați subțire pielea rezervată, apoi condimentați ușor cu
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
sare și piper. Gatiti intr-o tigaie antiaderenta uscata la foc mic, amestecand pentru a se separa, pana cand grasimea este redata si pielea este crocanta, 6 pana la
9
8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Aruncați frunzele de dafin, oasele și cimbru din supă.
11
Transferați 2 căni solide și 1 cană lichid din supă într-un blender și amestecați până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), apoi reveniți la supă. Se amestecă 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper și se păstrează cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
12
Încălziți Armagnac într-o cratiță mică la foc mic doar până se încălzește, apoi aprindeți cu grijă cu un chibrit de bucătărie( aveți grijă; flăcări
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
va trage în sus). Când flăcările se potolesc, amestecați Armagnac în supă împreună cu carne, pătrunjel și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Armagnac
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
14
Se servește presărat cu piele crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Armagnac
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
15
Nota bucătarilor
1
If you have time, beans can be soaked in cold water to cover by 2 inches, chilled, overnight (at least 8 hours).