Supă De Eglefin Și Cartofi

Supă De Eglefin Și Cartofi
Supa de eglefin și cartofi este o fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 3,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 518 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați prazul, sarea, pătrunjelul cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Supă de porumb dulce, eglefin și cartofi, Eglefin afumat și supă nouă de cartofi cu burniță de arțar, și Cullen Skink - supă de eglefin și cartofi Afumați scoțieni pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Haddock funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate62
Revista