Supă de dovlecei și midii

Butternut suc de fructe și midii supa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 335 calorii. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare și piper kosher, piper chile, paste ditalini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă de squash de midii curry și Butternut, Squash Butternut : Squash Butternut, supă de pere și iaurt, și Supă de Squash Butternut cu semințe de Squash Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să curățați midii.
Puneți-le într-o strecurătoare și clătiți-le sub apă curgătoare rece pentru a îndepărta orice nisip și pietriș. Midiile au adesea fire mici care arată ca algele agățate de ele numite barbă. Rupe-le. Midiile trebuie închise; aruncați orice este deschis.
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și ardeiul chile și gătiți un minut.
Adăugați midii, vinul și sarea și piperul după gust și amestecați împreună. Aduceți la foc mic și acoperiți cu un capac, permițând midii să se deschidă la abur, ceea ce ar trebui să dureze aproximativ 5 minute. Gatiti pana cand toate midiile sunt complet deschise. Aruncați orice midii nedeschise.
Lasă asta să se răcească puțin.
Scoateți și aruncați usturoiul. Când midiile sunt suficient de reci pentru a le manipula, înveliți-le și aruncați cojile.
Puneți midii în bulionul lor și dați deoparte.
Într-o altă cratiță mare, încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, dovlecelul de butternut și sare și piper după gust. Gatiti pana cand ceapa devine usor aurie, aproximativ 8 minute.
Adăugați pastele și amestecați împreună.
Adăugați 3 căni de apă, aduceți la foc mic și gătiți, amestecând, până când pastele se termină și dovlecelul este fraged, aproximativ 12 minute. Globul ocular aici: dacă ingredientele dvs. trebuie să gătească mai mult și aveți nevoie de mai mult lichid, adăugați mai multă apă. Dacă doriți să dați ciorbei o consistență mai cremoasă, zdrobiți jumătate din dovlecel cu spatele unei furculițe.
Adăugați midii și bulionul în amestecul de dovlecei și paste; lăsați-l să fiarbă aproximativ 5 minute pentru a combina aromele.
Se ia de pe foc și se adaugă Parmigiano înainte de servire. Se acoperă cu pătrunjelul.
Fotografie de David Malosh