Supă de dovlecei și mere

Supă de dovlecei și mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați dovleceii și supa de mere. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 188 calorii. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, măr galan, bulion de legume și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de dovlecei și mere, Supă De Dovlecei Și Mere, și Supă De Dovlecei Și Mere.

Instrucțiuni

1
Topiți untul în oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adauga ceapa si nucsoara; saut pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
CeapăCeapă
3
Adăugați dovlecei, 4 1/4 căni bulion, măr și suc de mere. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți la foc mic până când dovleceii și mărul sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Lucrând în loturi, supa de piure în blender până se omogenizează. Întoarceți supa în oală. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De MereSuc De Mere
Suc De FructeSuc De Fructe
MărMăr
BulionBulion
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Aduceți supa la foc mic, subțierea cu mai mult bulion, dacă doriți. Supă de oală în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
5
Se ornează cu smântână și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
ArpagicArpagic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista