Supă de dovlecei și fenicul

Supă de dovlecei și fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de dovlecei și fenicul. O porție conține 192 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,69 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați apă, turmeric, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Fenicul De Dovlecei, Supă de dovlecei și fenicul, și Supă de dovlecei și fenicul cu piure de ardei roșu prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o mare greutate pot.In un robot de bucătărie, măcinați grosolan prazul, usturoiul și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se adaugă în tigaie și se fierbe până devine translucid.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați toate, cu excepția ultimelor 2 ingrediente, și aduceți la fierbere.Reduceți la mediu și gătiți, acoperit, 30 de minute.
4
Adăugați alternativa de lapte și piperul și aduceți chiar sub punctul de fierbere.Crema supa cu un blender de imersie.Reglați textura și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
5
Se servește fierbinte sau răcit, acoperit cu frunze de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista